Afspraak Maken

Alle consultaties zijn op afspraak

Om wachttijden te vermijden werken wij uitsluitend op afspraak. Een afspraak kan online gemaakt worden via de snelknop hieronder, of telefonisch via het nummer 051/ 68 95 90.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dit telefonisch te vermelden of online aan te duiden bij het maken van de afspraak, zo kunnen wij voldoende tijd voorzien.

Voor dringende problemen kan u steeds telefonisch contact opnemen, ook als de online afspraken voor die dag volzet zijn.

Mogen wij u vragen om steeds uw eID mee te brengen op raadpleging? Zo beschikken wij altijd over de meest recente administratieve gegevens.

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve deze zo snel mogelijk telefonisch te annuleren. Zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment langs te komen.

Huisbezoeken

Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden via het nummer 051/68 95 90. Gelieve een huisbezoek, indien mogelijk, voor 10u ‘s morgens aan te vragen.

Wij verzoeken u om zoveel mogelijk zelf op consultatie in de praktijk te komen. Doordat we volledig op afspraak werken, wordt het wachten tot een minimum beperkt.

Bovendien zijn de omstandigheden voor onderzoek en behandeling in de consultatieruimte altijd idealer dan aan huis. Wanneer u echt niet in staat bent om naar de praktijk te komen omdat u zich moeilijk kan verplaatsen (hoogbejaarden, ernstig zieken,…) kan u uiteraard wel een huisbezoek aanvragen.